Sylvester Kosz & Terry Young

THE TWO: ”24”


Forestill deg et album med klassiske låter som “White Christmas”, “Santa Claus is Comin’ to Town”, “My Favourite Things” med flere, etterfulgt av to kjære salmer, foruten en ny julelåt skrevet av Terry Young. Alt arrangert i en slags pop/smooth jazz stil. Resultatet er nytt liv til klassiske låter, en vakker produksjon med et distinkt sound, The Two sin sound, fargelagt av Terry Youngs stemme.

The Two er en duo bestående av Sylvester Kosz fra Ungarn, og norske Terry Young. Begge har vært venner og musikkprodusenter i flere år, og når Sylvester foreslo for Terry at de sammen skulle produsere et juleabum, begynte en ny æra i deres sammarbeid. Albummet ”24” inneholder syv klassike julesanger, to nydelige salmer, og en ny låt skrevet av Terry Young med tittelen ”White and Green”.

Sylvester Kosz har jobbet som musiker hele livet. Han studerte piano ved Targu Mures Music Conservatory i Romania, og ved Franz Liszt Academy of Music i Budapest, Ungarn. Han har vært musikalsk leder for bandet “Cotton Club Singers” i flere år og produsert 11 album for dem. Han har også produsert album for den store ungarske film og sangstjernen SZULÁK ANDREA, og turnert med henne. Sylvester har også dirigert flere TV band med show i RTL og TV2, og i dag er han også professor ved Egressy Béni High School of music i Budapest.

Terry Young slo an sine første pianoakkorder som seksåring. Hans mor sendte ham til flere pianolærere, men gutten spilte så på gehør at etter å ha øvd inn stykker som Til Elise og andre så la han vekk notearkene og kjørte i vei uten hjelp fra dem. 18 år gammel hadde han allerede vært med i flere band, blandt annet backing bandet til Ten Sing sitt kor i hjembyen Flekkefjord. Han valgte da å gå solo, og singer/songwriter konseptet ble hans vei. Dette førte ham til Oslo der han i flere år jobbet i musikkbransjen både som turnemanger og plateselskapsmann, foruten å skrive låter. Han jobbet med flere store skandinaviske navn på den tiden. Senere jobbet han også i Hamburg som låtskriver. For flere år siden bygget han sitt eget studio, og han driver også sitt eget produksjonsselskap Young & Strong. I skrivende stund jobber han med to solo produksjoner som skal slippes neste år. The Two har satt sammen et album som er mer enn bare enda et album med klassiske julelåter.

De har fått til et distinkt sound, deres eget sound, og med Terrys stemme har det resultert i et album som gir nytt liv til klassiske låter. Siden julaften er 24 desember, og Sylvester har bursdag 24 januar fikk albummet navnet ”24”.

Internajonalt Management:

Young & Strong
P.O. Box 282
N – 4491 Kvinesdal

Phone + 47 90 96 94 75
E-mail: post@young-strong.no

The Two “24” er produsert av Sylvester Kosz and co-produsert av Terry Young.

Marketing and world wide sales and licensing exclusively by Young & Strong.

Pre-production and programming at Sylvio Studio, Dunakeszi, Hungary.

Additional programming, all overdubs and final mix down at Terry Young Studio, Kvinesdal, Norway.